Algemene Informatie

BC de Akkers is een middelgrote badmintonvereniging die in 1976 begon al BC Zoef. Binnen de vereniging staan gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel en wij doen dan ook alles om dit na te streven.

 

De sportzaal is gevestigd in Multifunctioneel Centrum de Akkers (MFC de Akkers). Hier badmintonnen wij op woensdag- en vrijdagavond. Op woensdagavond is de sportzaal te bereiken via de ingang van het MFC en is de kantine van het MFC na afloop beschikbaar om gezellig nog een drankje te doen. Op vrijdagavond is de sportzaal te bereiken via 'Buurthuiskamer Zuidwest' (Lenteakker 5c, tegenover de fietsenwinkel) en maken wij na afloop gebruik van de Buurthuiskamer om een versnapering te nuttigen en te socialiseren.

 

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of u kunt altijd langskomen in de sportzaal.

 

Sportiviteit en Respect

Binnen een sportvereniging zijn Sportiviteit en Respect van groots belang, zowel voor de vrijwilligers en spelers als voor de toeschouwers. Het bestuur van BC de Akkers heeft dit onderwerp dan ook opgenomen in haar beleidsplan en vraagt een ieder om een steentje bij te dragen aan het realiseren van dit beleid.

Laatst aangepast op maandag 10 oktober 2016 16:30
 

LoginSport locatie

Sporthal van
MFC de Akkers
Lenteakker 5
3206TB Spijkenisse

BC de Akkers, Powered by Joomla!