Leden
Welkom op de ledenpagina!

Hier kunt u alle informatie vinden over competities en toernooien waaraan onze leden deelnemen. In het seizoen 2016/2017 hebben we een team dat deelneemt aan de districtscompetitie (najaarscompetitie). Daarnaast hebben we nog twee teams die deelnemen aan de recreantencompetitie (ERC).

 

Districtscompetitie

De najaarscompetitie ZuidWest seizoen 2016-2017 wordt georganiseerd door het team regiocompetitie Regio ZuidWest. Informatie over onder andere de organisatie, de indeling van de verschillende klassen, en de reglementen kunt u hier vinden op de regiowebsite. De uitslagen, detailuitslagen, en speler statistieken zullen gedurende het seizoen gepubliceerd worden op de website van Badminton Nederland. De uitslagen van ons eigen team zullen ook op onze website gepubliceerd worden onder Leden>Districtscompetitie.

 

Recreantencompetitie

De Externe Recreanten Competitie wordt elk jaar georganiseerd door een van de deelnemende verenigingen. Dit seizoen (2016-2017) wordt de ERC georganiseerd door badmintonvereniging BBC Brielle. Naast de competitie zelf wordt er ook elk jaar een slottoernooi georganiseerd om het competitieseizoen gezamenlijk af te sluiten. Het thema voor het slottoernooi 2017 is 'Oranje'. Op de website van de ERC kunt u informatie vinden over de indeling van de competitie en het slottoernooi, maar ook de uitslagen zullen op deze website gepubliceerd worden. De uitslagen van onze eigen teams zullen ook op onze website gepubliceerd worden onder Leden>Recreantencompetitie.

Laatst aangepast op maandag 24 oktober 2016 15:42
 


LoginBC de Akkers, Powered by Joomla!